Wat is TPN?

TPN is de afkorting voor Tulpen Promotie Nederland. De stichting is opgericht door ruim 500 tulpenbroeiers/veredelaars. Zij zorgen samen voor de wereldwijde promotie van de tulp.

Wat doet TPN?

TPN promoot de tulp door het organiseren van verschillende promotieactiviteiten per jaar. De grootste activiteit is Tulpendag. Op de 3e zaterdag van januari vindt traditiegetrouw de start van het seizoen plaats. Op deze dag zorgen de tulpenbroeiers/veredelaars voor een heuse tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam. Helaas kan deze pluktuin door Covid-19 in 2021 niet plaatsvinden.

Waarom doet TPN dat?

De tulpenbroeiers/veredelaars brengen de tulpen op verschillende manieren onder de aandacht bij de consument en stimuleren zo de verkoop van de tulp. Tulpen geven blijdschap en dat delen de broeiers en veredelaars graag!

tulp vrijstaand

Wie zijn wij?

Tulpen Promotie Nederland heeft een stuurgroep, die zorgdraagt voor de stichting en haar activiteiten. De stuurgroep bestaat uit:

De stuurgroep komt circa 8 x per jaar bijeen om de activiteiten en plannen te bespreken, de voortgang te bepalen, bij te sturen, te evalueren en ter controle van de financiën.

Creative design from the Northeast

Praesent faucibus nisl sit amet nulla sollicitudin pretium a sed purus. Nullam bibendum porta magna.